U kunt vanaf nu ook bij ons terecht voor nieuwe mobiele abonnementen en verlengingen!

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar Telefoon Repareren Friesland en daar zijn we trots op. Dat we ondanks alle omstandigheden met Corona gewoon open zijn gebleven en iedereen altijd vlot en goed hebben geholpen, wordt duidelijk gewaardeerd.

De afgelopen maanden kregen we steeds meer vragen van onze klanten of men ook bij ons terecht zou kunnen voor advies en verkoop van mobiele abonnementen. Immers, het blijft ingewikkelde materie en het zou toch prettig zijn als je een lokaal vertrouwd gezicht hebt, die je kan adviseren bij het aansluiten of verlengen van uw abonnement.

Daarom hebben we kortgeleden besloten onze services uit te breiden en kunnen we u vanaf heden ook helpen met het aansluiten van een nieuw abonnement met of zonder toestel. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het verlengen er van.

We hopen u snel weer een keertje te mogen verwelkomen in onze winkel. Niet alleen voor reparatie en onderhoud van uw toestel of tablet, maar nu ook voor mobiele abonnementen en verzekeringen! 

Maak een Afspraak
Contact

Telefoon: +31 515 227 034
Email: info@telefoonreparerenfriesland.nl