Je mobiele telefoon door mij laten maken?

Op 1 november is Telefoonrepererenfriesland.nl geopend in Bolsward. Drijvende kracht achter deze onderneming is Jessica. Een ondernemende dame, die al eerder een telefoon reparatie winkel in Aalsmeer bezat. Deze winkel was een franchise van Telefoonmaken.nl. In 2018 ben ik vanuit Aalsmeer naar Arum verhuisd voor de rust.

In augustus 2014 ben ik de opleiding gestart en ik ben nu gecertificeerd telefoonmaker. Ik repareer alle merken telefoons, tablets en computers. Ook repareer ik apple Imac en Macbook. Tevens zet ik gegevens over van uw oude naar uw nieuwe toestel en geef ik uitleg over veilig gebruikt van telefoon, tablet en computer. Hier geef ik ook workshops voor.

Maar je bent daar nooit mee klaar hoor. Met alle nieuwste modellen hebben we altijd opfriscursussen nodig, zoals je zult begrijpen. Ik kan in ieder geval zeggen, dat het me ligt en dat ik er erg veel plezier aan beleef. “Telefoonreparerenfriesland” repareert alle merken mobiele telefoons, maar vooral Samsung en IPhone zijn in trek.

Wij garanderen voor een schermreparatie van deze twee merken maximaal 1,5 uur met een vanaf-prijs van 35 euro. Tevens geven wij 3 maanden garantie op onze reparatie. Dus klaar, terwijl u wacht.” Aldus de enthousiaste zelfstandig onderneemster in haar reparatiewerkplaats op De Marne 34K bedrijven verzamel gebouw in Bolsward naast de winkel van Peter’s hout.

Ze vervolgt: “Daarnaast repareer ik laadconnectors en verhelp Wifi- homeknop- en accuproblemen met gemak. In mijn winkel beschik ik over een grote voorraad aan apparatuur en verkoop diverse hoesjes en andere accessoires.”

Vrouw in een mannenwereld

Jessica: “De sterke punten van Telefoonreparerenfriesland.nl zijn de transparantie op de website, je kunt precies zien waar je financieel aan toe bent. En we werken met kwalitatief goede onderdelen. Daarom heb ik al veel vaste klanten en bedrijven weten mij ook te vinden.

Het bedrijf heeft een frisse huisstijl en bij mij kun je gemakkelijk parkeren. In de wachtruimte staan relaxte stoelen. Een kopje koffie is zo gezet.” De snelle service is ook een sterk punt. Van te voren maak ik een prijsafspraak en we rekenen pas af na de reparatie. Doordat ik al meerder jaren werkzaam ben ik de telefoon branch kan ik over mezelf zeggen dat ik een echt professional ben op reparatie gebied.

Telefoonreparerenfriesland.nl koopt tevens oude gebruikte toestellen, is in het bezit van een pinapparaat en heeft een haal- en brengservice. “Sowieso staat service bij mij hoog in het vaandel!” Telefoonreparerenfriesland Bolsward is te vinden op Industrie terrein De Marne op nummer 34K in Bolsward. Telefoonnummer 0515-227034 of whatsapp 06-16612210.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 16 uur zonder afspraak. Schikt dit niet dan kan er buiten de openingstijden een afspraak worden gemaakt.. Jessica tot slot:“Ik ben zo blij met mijn winkel en voel me als een vis in het water in deze (toch wel) mannenwereld. Kom gerust langs met je kapotte smartphone. Ik zorg er voor dat ie hoe dan ook gemaakt wordt!”

Maak een Afspraak
Contact

Telefoon: +31 515 227 034
Email: info@telefoonreparerenfriesland.nl