Smartphone Reparatie

Smartphone Reparatie Door De Specialist

De smartphone is een belangrijk onderdeel in het dagelijkse leven geworden voor de meeste mensen. Met een smartphone ontvang je het laatste nieuws, doe je je bankbetalingen en sta je in verbinding met je contacten via de e-mail box en messenger van Facebook. Ook brengt het je via Google Maps naar de gekozen bestemming en bewaar je je foto’s en video’s die je met je smartphone maakt. Kortom, men kan geen dag zonder de smartphone.

Snelle Smartphone Reparatie!

Onze reparatieservice is snel en is meestal een klaar terwijl je wacht service. Binnen korte tijd is uw smartphone weer helemaal in orde gemaakt. U wilt natuurlijk uw toestel niet te lang missen. Bel ons daarom voor een reparatie afspraak of kom gewoon even langs. We staan altijd voor u klaar!

Dit zijn de meest voorkomende smartphone reparaties.

Telefoonrepareren Friesland vervangt beeldschermen, doet onderzoek naar eventuele waterschade, laadingangen herstellen, achterkant vervanging, vervangen van de oorspeaker, camera reparatie of vervanging, aan en uitknop vervangen, koptelefoon aansluiting reparatie of vervanging en ook software herstel.

Garantie op smartphone reparaties

Wij houden van tevreden klanten en daarom geven wij 12 maanden garantie voor elke smartphone reparatie.

Maak een Afspraak
Contact

Telefoon: +31 515 227 034
Email: info@telefoonreparerenfriesland.nl