Onbezorgd genieten met All Risk Flex
Al vanaf €3,- p/m

 

Met All Risk Flex verzeker je jouw nieuwe en gebruikte apparaten gewoon per maand.

De All Risk Flex verzekering van WERTGARANTIE zorgt ervoor dat jouw nieuwe en gebruikte apparaten vanaf de eerste dag goed verzekerd zijn. Onze All Risk Flex verzekering biedt een uitgebreide aanvulling op de wettelijke rechten en fabrieksgarantie voor een laag vast bedrag per maand. 

Zorgeloos genieten 

Helaas geldt de fabrieksgarantie op jouw nieuwe apparaat slechts één of twee jaar en enkel op materiaal-, constructie- en productiefouten. Deze fouten komen maar zelden voor, zeker de eerste jaren. Met All Risk Flex is jouw apparaat al vanaf € 3,- per maand veel uitgebreider beschermd, ook na de fabrieksgarantie; valschade, elektronische schade, brand- en bliksemschade zijn allemaal gedekt vanaf de eerste dag. En als je volledige zekerheid wilt hebben, kies je voor onze premiumdekking van € 2,- per maand. Hiermee is schade door slijtage, nalatigheid en ongevallen verzekerd. Zelfs diefstal is bij ons te verzekeren. Voor € 2,- per maand extra heb je een uitgebreide diefstalverzekering en voor hoorapparaten is daarbij ook eventueel verlies gedekt.

WERTGARANTIE doet er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten van je nieuwe en gebruikte apparaten. Reparatie of vervanging wordt snel en vakkundig geregeld. Er geldt geen eigen risico.

Voor de zekerheid

Als een reparatie niet meer mogelijk is, ook dan helpt All Risk Flex je verder. WERTGARANTIE vergoedt de dagwaarde van jouw apparaat (minimaal € 150,00) voor de aanschaf van een vervangend apparaat. Na de eerste twee verzekeringsjaren stijgt de minimale aankoopbijdrage met € 25,00 per jaar, wanneer er tussentijds geen schade wordt geclaimd.

Liever in één keer betalen?

Je kunt All Risk Flex ook direct voor een periode van 36 of 60 maanden vooruitbetalen. Je ontvangt dan een korting op de premie en jouw aankoop is direct voor de gehele gekozen periode uitstekend verzekerd. Wil je nog uitgebreider verzekerd zijn, kies dan voor de premium- en de diefstaldekking.

Smartphonepolis Flex
Al vanaf €5,9 p/m

 

Met de Smartphonepolis Flex géén onverwachte kosten en géén gedoe met de reparatie!

Het melden van de schade kan eenvoudig online bij een door ons geautoriseerd reparatiebedrijf. Wij rekenen de reparatiekosten direct met hen af, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Mocht het toestel niet te repareren zijn, dan vergoeden wij de kosten van een gelijkwaardig vervangend toestel.

Vergoedingen

Voor alle privé en zakelijk gebruik van smartphones, tablets en laptops.

Maak een Afspraak
Contact

Telefoon: +31 515 227 034
Email: info@telefoonreparerenfriesland.nl